Home

Welkom op het digitale prentenboek van Sprookjeswonderland!

Sprookjeswonderland is het ideale uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen. Kijk gerust eens rond op onze website en ontdek wat wij te bieden hebben. Overtuig jezelf en kom ook langs en 'Beleef de Betovering!'.

Helaas, het duurt nog even voor je Sprookjeswonderland weer kunt bezoeken.

Op dit moment is het park gesloten. Sprookjeswinterland vindt weer plaats op 12&13 december 2015 en van 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016.
(LET OP: 25 december en 1 januari gesloten)

Tijdens de winteropenstelling wordt het hele park omgetoverd in warme winterse sferen met vele originele decoraties. Geniet van de verhalen in de Oosterse Verhalenkamer of zing mee met de bewoners van 'Berenwinterland'. In de Kamer der Voorspellingen vertelt Futuria wat de toekomst in petto heeft en iedere dag kun je oog in oog staan met één van de levende sprookjesfiguren.
Bij binnenkomst van het park staat een kerstboom van maar liefst 15 meter hoog. Iedere namiddag om 16.00 uur komt de heks om samen met het aanwezige publiek de boom te betoveren zodat de lichtjes ontbranden. Door het hele park zorgen vele duizenden sfeerlichtjes en honderden lantaarntjes voor een feeëriek schouwspel.


Weer EnkhuizenVolg ons ook!

 Laatste Nieuws:

06.11.2015

Wordt Sprookjeswonderland het Leukste Uitje?

Voor het zesde jaar op rij is Sprookjeswonderland door de leden van de ANWB genomineerd als Leukste Uitje van...


Druk op het afspeelicoon om ons promotiefilmpje te bekijken.